Това не е майтап, а самата истина! Милионерчето Митко Динев иска Емануела да му плаща 95 лв. издръжка за сина им (Ексклузивни подробности + малкият днес има рожден ден)

Това не е майтап, а самата истина! Милионерчето Митко Динев иска Емануела да му плаща 95 лв. издръжка за сина им (Ексклузивни подробности + малкият днес има рожден ден)

Advertisement:

Редакторска плесница

 

Advertisement:

Може да ви прозвучи като шега, но днес не сме 1 април! Истина е!

Advertisement:

 

Милионерският син Митко Динев е завел дело за родителски права и иска от съда Емануела да му плаща 95 лева издръжка за детето, научи HotArena.

Advertisement:

 

След като съдът присъди правата за отглеждането на малкия Митко върху майката, пословичната наглост на таткото мина всякакви граници с контра дело.

 

Освен че Динев позорно е поискал пари от майката на сина си, той бил написал в молбата си пред магистратите, че досега редовно е давал пари за детето. А това, както Емануела многократно е подчертавала в медиите, е пълна лъжа. Фолк певицата сама се грижи за детето си както финансово, така и физически. И досега нито веднъж не беше опровергано от Динев.

 

В същото време Димитър Динев явно не проявява чак такова желание да гледа сина си, тъй като последния път не го е взел при себе си в насрочената дата.

 

Ако беше толкова грижовен баща и искаше пълните права над детето, би показал повече отговорност и желание извън съдебната зала, нали? Явно обаче, докато всячески се опитва да направи напук на Емануела, Динев не се е замислял може ли реално да се грижи за малкия.

 

Защото 95-те лева, които милионерският син иска от съда, не биха му стигнали само за памперси. А може би черпните по нощните клубове и бакшишите за танцьорките са разорили тотално Митко Динев и се надява барем със 100-ина лева издръжка да свърже двата края?!

 

Така или иначе, запознати коментират, че контра делото, което Динев е завел, няма да издържи в съда.

 

Припомняме, че само преди месец излезе съдебното решение за попечителството на Динев-младши. HotArena го публикува ТУК и то бе изцяло в полза на майката.

 

Съдът определи режим на контакти за бащата всяка първа и трета събота и неделя от месеца за времето от 10:00 ч до 18:00 ч на съответния ден без преспиване, както и 15 (петнадесет) дни през лятото, с преспиване, по време, което не съвпада с отпуска на майката.

 

Последния път обаче таткото не се е възползвал от правата си – явно зает с други, по-важни дела… Как ли тогава би смогвал в редовните ежедневни грижи за малкия Митко, за които толкова роптае?

 

Апропо, днес Митко Динев-младши навършва 2 годинки. Малкият хубавец се роди на 11 януари 2015 г., като само няколко месеца след това отношенията между Емануела и бащата се влошиха сериозно.

 

М. Грозева

Източник: hotarena.net

Advertisement:

Advertisement