БУМ! Гръмна истината за връзката на Виктория Петрова и Кралев! Нищо не знаем!

БУМ! Гръмна истината за връзката на Виктория Петрова и Кралев! Нищо не знаем!

Advertisement:

Лъсна цялата истина за връзката на Виктория Петрова и Красен Кралев

Очарователната Виктория Петрова има връзка с министъра в оставка Красен Кралев вече близо две години. Въпреки слуховете за предстояща сватба, двамата очевидно не бързат да променят статуса си.

Advertisement:

Причината за това е Виктория Петрова, която все още не е готова да се посвети изцяло на любимия си и да свие семейно гнездо. Ослепителната тв водеща държи повече на кариерата, отколкото на връзката си с Красен Кралев. Това доказва и отсъствието й от неговата изложба.

Advertisement:

Преди дни министърът в оставка изненада всички с новото си амплоа. Оказа се, че той е и художник.

Навръх 50-ия си рожден ден той направи изложба, която е с благотворителна насоченост. Желанието на политика е чрез средствата, събрани от нея, да се подпомогне лечението на млади спортисти.

Advertisement:

Събитието уважиха куп известни личности. Сред тях беше Любо Ганев, Боян Радев, Цено Ценов (президентът на европейската федерация по борба) и част от министрите в оставка – Екатерина Захариева, Ивелина Василева и Вежди Рашидов.

Последният лично отправи поздрав към Красен Кралев и му пожела да продължава в същия дух.

Единствено Виктория Петрова не удостои любимия с присъствието си. Красавицата предпочете да води новините с Юксел Кадриев, вместо да е до любимия си.

Тя не поискала почивен ден от ръководството на бТВ, тъй като й било неудобно да го направи. Новинарката не е от хората, които парадират с връзките си и не желае да се ползва с привилегии.

Колегите й я описват като скромен и работлив човек. На работното си място тя никога не коментира въпроси, които не засягат работата й.

Виктория Петрова е съсредоточена единствено в служебните си задължения. Малкото свободно време, с което разполага, тя прекарва във фитнеса, пише Ретро,бг.

Източник: bradva.bg

Advertisement:

Advertisement