Голяма изненада: Петър Стоянов се ожени за втори път! (Ще се изумите коя я красивата булка)

Изненада: Петър Стоянов се ожени за втори път! (Ще се удивите коя я булката) 3 (60%) 3 votes

Advertisement:

Петър Стоянов прикова медийното внимание с тази постъпка

Петър Стоянов накара мало и голямо да вярва в чудеса. Точно преди най-светлите християнски празници, той се ожени повторно. Екс президента не го направи обаче с някоя млада и засукана мадама, а със собствената си съпруга. Двамата не само спретнали скромна втора сватба, но дори подновили брачните си клетви, разкриват източници, близки до двойката.

Advertisement:

Майката на децата му бе една от най-дейните първи дами, докато той бе държавен глава. Тя бе неизменно до рамото на съпруга си и вършеше няколко неща едновременно.

Advertisement:

След като бившият адвокат по бракоразводни дела сдаде властта обаче, двойката се раздели. Дори плъзнаха редица негативни слухове за причината. Според някои от тях Петър Стоянов и Антонина Стоянова се разделили заради лични проблеми и несходство в характерите.

После упорито се зашушука, че още когато Петър Стоянов управляваше от „Дондуков” 2, неговата благоверна му слагала рога с кого ли не, дори и с личния му шофьор.

Advertisement:

Тези слухове не се потвърдиха, но около двамата продължи да витае мистерия и клюките, че след като Петър Стоянов вече не е президент, двамата са се разделили окончателно.

Сега изненадата наистина е супер огромна. Защото двойката поднови брака си и напук на завистниците, са по-щастливи от всякога. На брачната церемония присъствали и порасналите им деца, дъщерята Фани и сина Стефан.

Наследниците им са завършили в Лондон и се развиват повече от успешно.Въпреки че Антонина работи в Женева и прекарва повече от времето си там, а Петър Стоянов е повече в България, двамата планират да се установят на едно място, като това няма да попречи и на служебните им ангажименти.

Петър Стоянов се ожени за втори път

Петър Стоянов се ожени за втори път

От подновяването на брачните им клетви обаче най-доволни са децата и роднините им.„Искаме само да са живи и здрави, и много щастливи. Останалото ще се нареди от само себе си”, убедени са близките им.

Коментари чрез Facebook

коментара

Източник: kliuki.bg

Advertisement:

Advertisement