Ваня Червенкова демонстрира топ форма, гръмна най-хитовото шампанско сред звездите за ЧНГ в Дубай (УАУ СНИМКИ)

Ваня Червенкова демонстрира топ форма, гръмна най-хитовото шампанско сред звездите за ЧНГ в Дубай (УАУ СНИМКИ)

Advertisement:

Шампанското D.Rock налазва все по-ударно родните звезди и бързо-бързо се превръща в тяхната любима маркова напитка, убеди се HotArena.

 

Advertisement:

 

Advertisement:

Ваня Червенкова изпрати старата 2016-а и посрещна новата 2017 година в Дубай заедно със свои близки приятели. Почивката й се отразява повече от перфектно, съдейки по фотосите, които бизнес дамата споделя във Фейсбук и на които определено я намираме в топ форма.

 

Advertisement:

 

Впечатление на светските критици направиха няколко неини кадъра, на които Червенкова позира със скъпарско шампанско, което тя и компанията й са гръмнали в новогодишната нощ. Става дума за бранда D.Rock, който отскоро е на пазара у нас, но вече се радва на солиден брой фенове. Особено любимо е на онези, които ако не пият от най-доброто, то предпочитат изобщо да не пият! Е, D. Rock в момента наистина е най-доброто и доказателствата стават все повече и повече.

 

 

Ваня е избрала изтънченото питие, което отлично пасва на стила й, отличния й вкус и лъскавия й лайфстайл.

 

 

Преди няколко дни HotArena забеляза, че напитката е завладяла и други популярни личности у нас и превзема най-големите нощни клубове в столицата. Като пример ви дадохме фолк певицата Емануела, която купонясваше в компанията на майката на Георги Станоев – Бирмата – Лидка Скалата в клуб Megami (снимките вижте ТУК). На масата на двете дами сияеше ръчно инкрустираната с кристали бутилка на D.Rock, с чието съдържание те не спираха да вдигат наздравици през цялата вечер.

 

 

Оказа се, че почитателка на D. Rock е станала и моделката Моника Валериева. Самата тя се похвали в социалните мрежи, че се присъединява към дамите, които знаят какво да пият.

Източник: hotarena.net

Advertisement:

Advertisement