СТРАШНАТА ДРАМА В ЖИВОТА НА РУСЛАН МЪЙНОВ, ЗА КОЯТО НИКОЙ НЕ ЗНАЕ! СЪСИПАЛА ГО Е САМАТА

СТРАШНАТА ДРАМА В ЖИВОТА НА РУСЛАН МЪЙНОВ, ЗА КОЯТО НИКОЙ НЕ ЗНАЕ! СЪСИПАЛА ГО Е САМАТА

Advertisement:

Поредна самотна и тъжна Коледа и Нова година посрещна човекът, чието житейско призвание е да весели хората – Руслан Мъйнов.

По празниците 40-годишният актьор отказал няколко покани за водещ на новогодишни програми и се затворил у дома сам-самичък с черните си мисли, че животът му ще си отлети, без да е създал семейство и потомство.

Advertisement:

И миналата година обичаният комик не случи да осъществи най-голямата си мечта. Точно обратното – бесарабският българин бе предаден от жената, към която таеше надежди да свие сподели житие-битието му. Става дума за хубавата му колежка от „Комиците“ Анелия Луцинова, с която Мъйнов имаше връзка от няколко години. И както често се случва, преданите и любвеобилни хора най-много си патят в любовта, така и добродушният Руслан се оказал предаден от любимата си, пише Пик.

Advertisement:

Проблемите между двамата започнали още в началото на миналата година, когато комикът разкрил първата изневяра на Анелия. След порой от сълзи и извинения той все пак се реши да й прости и да я прибере обратно. Като вярвал, че си е взела поука и ще продължат заедно общия им път.

Луцинова обаче се оказала с толкова слаби ангели, че само след няколко месеца отново сложила рога на доверчивия си приятел и колега. Според мълвата изгората на Руслан се хвърлила в обятията на техен колега от техническия отдел на телевизията. Вече два пъти рогоносец, актьорът изобщо не се церемонил и посочил вратата на Анелия, въпреки че тя отново опитала да го омилостиви и да замаже очите му с приказки за любов. „По-добре сам, отколкото зле придружен“, констатирал всенародният любимец. Колежката му пък го обвинявала, че му изневерява, защото не я обича истински и още страда по Александра Сърчаджиева.

Advertisement:

Самотата обаче му натежала покрай празниците, които Руслан посрещнал в домашната пустош. В часовете, прекарани в размишления и самосъжаление, актьорът за сетен път стигнал до извода, че след Алекс Сърчаджиева в личен план съдбата изобщо не е благосклонна към него и в любовта го преследва страшен карък. В сърцето на Руслан щерката на Пепа Николова и Йосиф Сърчаджиев и до днес има запазено място, а актьорът трижди съжалява, че връзката им не прерасна в семейство.

„5 години бяхме заедно. В живота идва един момент, когато след толкова дълга връзка хората или трябва да се оженят и да направят семейство, или да се разделят. Разделихме се като двойка, като гаджета, а не като хора. Разделихме се по много хубав начин. Просто според мен й беше много рано да се омъжва, защото тогава тя тъкмо завършваше театралната академия“, споделял е за нереализираната си любов романтичният Руслан.

Още по онова време той врънкал Сърчаджиева за семейство и деца, но на нея изобщо не й било до сериозно обвързване, тъй като тепърва й предстоели роли, филми и да се налага като актриса. „А аз толкова да я исках за жена, да имам с нея стабилно семейство… Представях си я как гледа децата ни… Но осъзнах, че не мога да й отнема кариерата. Ако беше останала с мен, щеше много неща да пропусне покрай нашата любов. Жертвах себе си заради нея“, добавя не без огорчение в гласа Мъйнов. Десет години по-късно обаче Руслан удря на камък при всеки нов опит да открие достойна заместничка на най-голямата си любов.

Източник: bradva.bg

Advertisement:

Advertisement