Бомба: Млада и красива актриса изтри Яна от спомените на Орлин Павлов! (виж коя е тя + снимки на двамата)

Бомба: Млада и красива актриса изтри Яна от спомените на Орлин Павлов! (виж коя е тя + снимки на двамата) 5 (100%) 1 vote

Advertisement:

Орлин Павлов май най-после си намери подходящото момиче!

Чаровният и красив певец Орлин Павлов преживя няколко наистина тежки години в личен план. Причината за това, разбира се, бе танцьорката Яна Акимова. По настоящем Яна Димитрова.

Advertisement:

Припомняме, че той беше луд по нея, когато тя реши да го зареже. При това, без да си направи труда да се изправи очи в очи срещу него. Яна чисто и просто му сложи огромни рога с Петко Димитров, който вече е не само неин съпруг, но й направи и две деца.

Advertisement:

Орлин Павлов

Орлин Павлов години наред страдаше по Яна

Всичко това депресира до краен предел Орлин Павлов. Певецът се затвори в себе си и не искаше и да чуе за жена. Той се отдаде на работа, пътувания и няколко снимки в лентите на Ники Илиев.

Advertisement:

След като си даде нужното време, Павлов явно вече се е почувствал готов да отвори отново сърцето си. И, както виждаме, за това е допринесла млада и красива дама. Сладураната, която е с него на снимките, е наша начинаеща, но обещаваща актриса.

Двамата с Орлин Павлов са заедно от няколко седмици, разкриха близки до него източници. „Те са страшно готини. Разбират се прекрасно и имаме чувството, че са създадени един за друг. Толкова си приличат, а това е най-важното в една връзка. Момичето е свястно, умно и с разнообразни интереси. Точно това привлече Орлин към нея, а не само визията й“, коментират източниците.

Младата и красива актриса успя да изтрие танцьорката от спомените на певеца

Дали връзката им ще има мечтаното бъдеще обаче?!

Тепърва ще видим дали тази романтика ще продължи и занапред, или красавицата ще бъде поредната, която ще се опита за замести Яна, но няма да успее.

„А и какво толкова пък има в тая Яна Димитрова?! Дори не беше честна с него. Тъпотия е да смята, че е изгубил. По-скоро е спечелил с раздялата им“, убедени са коментаторите.

Коментари чрез Facebook

коментара

Източник: kliuki.bg

Advertisement:

Advertisement