Щерката на Ивана я смаза: Певицата не иска да повярва, че е истина! (още подробности)

Ивана е огорчена жестоко от решението на дъщеря си Теодора!

Advertisement:

Звездата на Пайнер Ивана прекара един от най-тъжните си празници. Тя отпразнува своя имен ден с подобаващо парти в Пловдив, но без най-любимия човек до себе си. А именно своята единствена дъщеря Теодора.

Русокосата Теди не дойде на тържеството, обидена на родителката си. Припомняме, че скандалът между тях избухна ден преди Коледа, когато навръх Бъдни вечер Ивана не пожелала да приеме новото гадже на Теди в дома си.

Advertisement:

Ивана

Ивана обидена и огорчена от щерка си, която не се появи на празника й

Advertisement:

„Теди е много влюбена в това момче, което е неин колега. Ивана обаче не го хареса от първия момент и е убедена, че той не обича детето й. Тя мисли, че е с Теодора заради лична изгода и затова, че е дъщеря на известна майка. Заяви й го, а Теди изригна бясна“, разказват източници, близки до девойката.

На самия празник Ивана и Теодора се помирили, тъй като изпълнителката на „Шампанско и сълзи“ се обадила да изглади нещата помежду им. Двете прекараха Коледа под тепетата, но без приятеля на момичето.

Advertisement:

„Теди се надяваше, че като поговори с майка си, тя ще промени мнението си за това момче, но явно не е станало така. Скандалът избухна отново и ето, че тя не дойде на имения ден на Ивана. Много й беше мъчно, но няма какво да направи“, коментират запознати.

Ивана бе отрупана с подаръци и празнува в компанията на бузукарката си Стояна, нейния малък син – също Иван и редица приятели. Само малчуганът обаче успял да накара певицата да се засмее, защото през цялото време била тъжна заради щерка си.

Коментари чрез Facebook

коментара

Източник: razkritia.com

Advertisement:

Advertisement