Елена Паришева: Изгубих дете в 4-тия месец! (Вижте още шокиращи разкрития за певицата и Ивелин Попов)

Елена Паришева: Изгубих дете в 4-тия месец! (Вижте още шокиращи разкрития за певицата и Ивелин Попов)

Advertisement:

„Трябва да се споделят такива неща, нека да се види, че дори и тези, които са богати и успели, не са много щастливи“, разкри Елена Паришева в откровена изповед.

 

Advertisement:

Фолк певицата призна, че се е наложило да направи аборт в 4-тия месец заради проблемна бременност, узна HotArena.

Advertisement:

 

Оказало се, че не може да усвоява фолиевата киселина и лекарите препоръчали плодът незабавно да се махне, пише в. „ШОУ“.

Advertisement:

 

Точно по това време таткото Ивелин Попов изпусна дузпа в 75-ата минута на мача България – Малта и цялата футболна общност се обърна срещу него. Никой не е подозирал каква лична мъка изживява точно в този момент Попето.

 

Сега Паришева признава за семейната им драма, за да може да стигне до повече жени с този проблем.

 

Намекват и за тайната сватба, за която толкова се шушука из медиите. Според таблоидите е била в Русия в много тесен кръг. Паришева и Попето не потвърждават категорично, но е факт, че футболистът нарича Елена „съпругата ми“, а майка й – „тъщата“.

 

Друг любопитен факт е как Попов е преследвал певицата в продължение на 5 години по клубовете. Налагало се Паришева да го гони с охрана. Шокираща подробност, която двамата не признават обаче, е как футболистът е бил толкова настоятелен, че я преследвал с колата си. Елена Паришева е била изключително стресирана в началото.

 

Източник: hotarena.net

Advertisement:

Advertisement