Чудо: С този метод Райна Кабаиванска винаги е поддържала стройна фигура! (виж го тук)

Голямата Райна Кабаиванска „откраднала“ тайната на София Лорен!

Advertisement:

Великата Райна Кабаиванска цял живот е впечатлявала всички с перфектната си и стройна фигура. Да, при нея тя се дължи предимно на добър ген, но и усилията никак не са били малко.

Оказа се, че певицата е „откраднала“ тайната на италианската легенда София Лорен. И по-точно метод, който пази от напълняване. Той е повече от лесен и се състои в приема на ориз, но суров. Задължително суров, само измит.

Advertisement:

Райна Кабаиванска

Така Райна Кабаиванска поддържа стройната си фигура от години

Advertisement:

„Всяка сутрин още след ставане от сън, трябва да се вземе една малка лъжичка с измит, но суров ориз и да се изяде. Дъвче се бавно, за да могат зърната да не попадат цели в стомаха и после се пие вода. Добре е, ако тя е топла. Това е. Нищо повече не се прави, но трябва да помним, че след ориза не бива да се хапва нищо два или три часа“, разкриват близки до обкръжението на оперната прима.

Методът със суровия ориз идвал от далечните години в Япония и Китай, където бил познат и сред прочутите и красиви гейши. При попадането му в стомаха, оризът пречил на човек да изпитва вълчи глад и да налита на храна като невидял.

Advertisement:

А освен това той не позволявал на организма да задържа и трупа мазнини, които разграждал по-бързо от обикновения метаболизъм. Този метод обаче не трябва да се прави повече от две седмици.

След като те изминат, човек задължително трябва да направи пауза от един месец и ако се налага, да започне отново процедурата. Тя спомага не само за предпазване от надебеляване, но и за по-бързо отслабване.

Коментари чрез Facebook

коментара

Източник: razkritia.com

Advertisement:

Advertisement