Какво се случва с Преслава: Феновете й в шок, прилича на застаряла лелка!

Преслава втрещи посетителите на последното си участие!

Advertisement:

Какво се случва с Преслава – този въпрос си зададоха посетители на нощен клуб, където певицата имаше участие наскоро. Вместо да зарадва всички с присъствието и излъчването си, тя ги изплаши.

Петя от Добрич се беше облякла така, както почти всеки път. Изборът й беше паднал на рокличка, която подхожда повече на ученичка, отколкото на жена на нейните години.

Advertisement:

Преслава

Преслава изплаши фенове с вида си

Advertisement:

Не, Преслава не е никак стара, но лошото е, че изглежда все по-състарена за възрастта си. „Гледахме я и не можехме да повярваме, че това е същата тя. От предишната й весела и момичешка усмивка нямаше и следа. Изглеждаше изморена, посивяла и състарена. Около и под очите й имаше бръчки и сенки, които се виждаха дори на светлините в клуба“, разказват очевидци на картинката.

Явно нощният живот, който Преслава води от години, вече си казва думата и се отразява пагубно на визията й. Ако продължава така, певицата ще заприлича на 40-годишна жена още отсега. А като ги навърши, не ни се мисли какво ще е положението.

Advertisement:

Припомняме и че освен умората от работата посред нощите, Преслава е силно стресирана и покрай личния си живот. Тя доста време лавираше между Фики Стораро и Слави Трифонов, което допълнително я изтощава.

А сега, когато синът на Тони Стораро призна публично чувствата си към нея, Петя се бои да не го зареже заради Слави Трифонов. Който пък малко след това да изостави нея и да остане на сухо.

„Абе, не й е лесно, но за много от нещата вината си е само нейна. Как пък само тя не може да си намери сродната душа, да се ожени и да си седне на Д-то като повечето й колежки“, одумват я из форумите.

Коментари чрез Facebook

коментара

Източник: razkritia.com

Advertisement:

Advertisement